Acesta este situl oficial al Scolii Gimnaziale „Maria Brindea” Pesac

"Cei care educă copiii sunt demni de mai multă onoare decât cei care le dau viață; de aceea pe lângă viață, dăruiți copiilor și arta de a trăi bine, educându-i."
ARISTOTEL

ANUNT PREGATIRE E.N.

Dragi părinți,

în urma răspunsurilor dumneavoastră în legătură cu participarea copiilor la activitățile de pregatire pentru E.N. care se vor desfășura de marți 02.06.2020 la școală și online vă comunic programul de lucru:

8:30 intră in școala prima grupă (BETEA VALENTINA, BULARCĂ ANCUȚA,CHIȘAVU ALISA,JEBELEAN CRISTIAN, LĂCĂTUȘ ALEXANDRA, MARICHICI MARCO)

8:45 intră in școală a doua grupă ( MARICI ROXANA,NĂNĂU TIMOTEI,POP LORENA, RADU RĂZVAN, RANISLAV GABRIEL,SLATINĂ FABIAN,SLATINĂ MELANIA,SLATINĂ RALUCA).

Pregătirea începe la ora 09:00 grupa I, 09:10 grupa II. Durata orelor este de 50 min (10 minute pauză). Copiii trebuie să respecte orarul, traseele stabilite precum și indicațiile personalului din școală.

Dumneavoastră, părinților, vreau să vă mulțumesc pentru susținerea copiilor în această perioadă, pentru că o să fie necesar să îi sprijiniți și să îi ajutați mai mult!
Succes tuturor și să sperăm că totul va fi bine

Comments are closed.